Mencuba Permainan daripada V Games Steam

 

V Game Steam ialah platform pengedaran digital untuk permainan dalam talian yang dicipta oleh Valve Corporation yang menawarkan perkhidmatan permainan video berbilang pemain, pengurusan hak digital, rangkaian sosial dan penstriman permainan video. Permainan wap menampilkan pemasangan automatik dan pengemaskinian permainan video serta ciri komuniti yang menampilkan senarai rakan dan kumpulan serta keupayaan sembang suara. Dalam krewnya, permainan Steam hanya digunakan pada sistem pengendalian Microsoft Windows, tetapi kini ia boleh digunakan pada versi Mac OS X, dan PS3. Steam tersedia dalam 21 bahasa yang memudahkan anda menggunakannya.

Mencuba Permainan daripada V Games Steam

Permainan dalam talian memang memberikan banyak faedah kepada pemain, bukan sekadar pengisi masa dan hiburan semata-mata. Di laman permainan dalam talian, permainan yang dipersembahkan boleh menjana keuntungan, anda hanya perlu membuat pertaruhan di salah satu laman permainan dalam talian seperti mega888 yang memberikan pelbagai faedah melalui permainan dalam talian.

Perbezaan antara asal dan wap

  • Bilangan permainan

Dari segi permainan, Steam mempunyai lebih banyak permainan daripada asal dengan beribu-ribu pembangun di Steam.

  • Permainan percuma

Di Steam terdapat banyak permainan percuma yang boleh anda mainkan sepuas hati. Semasa asal, hanya beberapa permainan percuma dan selebihnya anda perlu bayar.

  • Proses pembelian permainan

Origin dan Steam kedua-duanya boleh menerima Kunci CD runcit tetapi pada Steam, pemain boleh membeli untuk orang lain dan menghantar permainan kepada orang lain manakala asal tidak boleh.

  • Kaedah pembayaran permainan

Origin hanya menerima pembayaran menggunakan kad kredit dan paypal, manakala Steam menerima pembayaran dalam pelbagai cara. Anda boleh menggunakan kad kredit, membeli permainan Steam melalui pemindahan bank, kredit sehingga membeli di pasar mini terdekat.

  • Pengalaman

Pada stim mempunyai tahap atau tahap pengguna dan manakala asal tidak memilikinya.

  • sosial

Di Steam, had persahabatan mencapai 250 dan boleh ditingkatkan semula, tetapi pada asal hanya terhad kepada 100.

  • Satu lagi sebab untuk memasang stim

Permainan yang dibeli melalui Steam, akan jauh lebih murah daripada asal, terdapat beribu-ribu permainan yang bagus yang boleh anda pilih mengikut pilihan anda dan juga permainan percuma yang dikemas kini dan tidak kurang bagus daripada permainan berbayar.